Avi steg 1

Här kan du betala din medlemsavgift för hela studieperioden utan att vara inloggad.
Termin VT21
*
10 siffror: yymmddnnnn

*
*

*
*
*
*


Avgift

Medlemsavgift: Kåravgiften är baserad på din studietids längd. När du blir medlem betalar du en engångsavgift på 35:- per termin, med en minsta avgift på 100:-. Ska du t ex studera vid ett femårigt program betalar du alltså 350:- och kommer du hit som utbytesstudent under ett år blir din avgift 100:-. Medlemsavgiften gäller sedan för resten av din studietid förutom om du gick tekniskt basår först och sedan valt att studera vidare vid något av LTHs program.

Betalsätt

Betala med kort: Fyll i dina uppgifter och tryck på "Nästa" för att kontrollera, tryck sedan på knappen ”kortbetalning” och följ instruktionerna. Du flyttas då över till PayEx betalstjänst. Det är viktigt att du fyller i alla fälten korrekt. CVC-koden är de tre sista siffrorna på baksidan av ditt betalkort. Om något fält är fel ifyllt stoppas din betalning.


Betala via internetbank: Om du betalar via internetbank med OCR-nummer skriver du bara av uppgifterna som kommer till vänster i sista steget - OCR-nummer, bankgironummer samt belopp att betala. När du kommer till "Kortbetalning eller Internetbank" kan du bara stänga fönstret istället.
OBS! Betalning via internetbank rekommendenderas ej på grund av att det tar minst två bankdagar för betalningen att registreras.


Betala kontant: Om du vill betala kontant måste du besöka oss på kårexpeditionen. Men för att underlätta för oss kan du ange dina uppgifter här bredvid ändå. När du kommer till "Kortbetalning eller Internetbank" kan du bara stänga fönstret istället.Betalningsvillkor

Medlemsvillkor: Se kap 2.1 i stadgarna Personuppgiftshanteringsvillkor: Se Policy för användande och hantering av medlemmars personuppgifter